Szállás

Kétszintes vendégházunkban 17 db két- ill. három ágyas, barátságos szobával várjuk vendégeinket. Összesen 38 férőhellyel rendelkezünk, amit további 8 pótággyal tudunk kiegészíteni.

A földszinti szobák összkomfortosak, az emeleti szobák némelyike saját tusolóval, vagy 2 szobánként közös tusolóval rendelkezik. A többinél a folyosón található közös fürdőszobák állnak a vendégek rendelkezésére (lásd a szobalistát).

Az épületben jól felszerelt közös konyha, illetve étkező helyiség található. A konyhában az alap étkészleteken és konyhai felszereléseken kívül mikró, hűtő és elektromos kávéfőző is található. Igény esetén, melegkonyhás ételkiszállítást a település több vendéglátó egységéből is meg tudjuk szervezni. Ehhez előzetes egyeztetés szükséges.

A földszinten található étkezőn kívül, az emeleten egy világos, fotelekkel berendezett társalgó, továbbá a földszinti 20 fő befogadására alkalmas különterem szolgál a csoportos összejövetelek megtartására.

Parkolási lehetőség az udvarban, illetve közvetlen a ház előtt az utcán.

Az épülethez egy nagy zárt kert és egy ligetes terület is tartozik, mely kitűnő helyszínt biztosít a vendégek szabadtéri programjaihoz. A kertben grillezési és bográcsozási lehetőség biztosított. 

Az épület egy csendes homokút sarkán, a faluba vezető aszfaltos úttól 50 m-re helyezkedik el. 300 méterre vegyesbolt, butikok, piactér, zöldségesek, hentes, pékség, dohánybolt, valamint „korcsma és templom” is található. A Tősfürdő, a kalandpark és a csónakkölcsönző kb. 500m-re helyezkedik el a Tőserdőben ill. a Holt-Tisza partján.

A településen több vendéglátó egység működik, köztük két Pizzéria, mely házhoz is szállít.

Képek